onsdag apr 24

Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /var/www/1362hosle.com/public_html/fotball/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

ØHIL trekker laget

Advarsel, åpne i et nytt vindu. PDFE-post
Brukervurdering: / 5
DårligBest 
MøteAVGJØRELSEN

ØHILs A-lag i 3. divisjon legges ned

Idag, mandag 2. august kl 19.30, ble det satt stopp for videre spill i 3. divisjon for ØHILs A-lag i fotball. Videre drift var ikke mulig.
 

 

 

 

Vi måtte gi oss dessverre
Til tross for iherdig forsøk på å skaffe nok spillere, lyktes det ikke trenerduoen Grindstuen og Olstad å samle sammen nok mannskap til å fortsette videre spill i årets 3. divisjon. Konsekvensene er at laget legges ned for i år, spillerne fristilles og vi rykker automatisk ned til 4. divisjon. Ikke en lett avgjørelse, men vi hadde ingen annen mulighet.

 

Spillerne fristilles som sagt med umiddelbar virkning. Vi har allerede hatt henvendelser på enkelte av spillerne etter at Korsvoll, før vi visste det selvt, kunne melde at vi hadde strøket oss fra serien. Bakgrunnen til at Korsvoll visste dette allerede før vi hadde tatt avgjørelsen var at (ifølge Korsvoll) noen tok kontakt med Korsvoll og meldte at vi var strøket fra serien pga walk-over-kampen vi måtte gi til nevnte Korsvoll. Konkurrerende klubber ble altså klar over dette før noen i ØHIL, men selvsagt burde vi i trenerteamet lest oss opp på reglene mye bedre. Her kunne jo absolutt ikke noen andre informere oss eller gi oss retningslinjer og konsekvenser av en walk-over.

Hva gjør vi fremover?
Ettersom spillerne er fristilte står alle fritt til å spille for hvilken klubb de ønsker. Og vi håper alle ønsker å spille fotball fremover! ØHIL har et b-lag som kan kontaktes og også et juniorlag hvor mang kan spille.
ØHIL vil til høsten kontakte de som har vært med i år for å samle en spillergruppe til 4. divisjonsspill i 2011. Ta kontakt med ØHIL dersom du allerede nå vet at du ønsker å spille for oss i 2011.
Det vil ikke bli avholdt treninger i regi av A-laget før vi setter i gang forberedelsene av sesongen 2011.

Møtet i dag
På møtet i dag møtte tre a-lagsspillere, en ny spiller og trenerduoen. Flere spillere meldte sin interesse om spill videre i sesongen, men var forhindret fra å komme på møtet. Totalt ble det altfor få som ønsket å satse videre, og vi ville ikke kunnet samle spillere nok til hver enkelt kamp fremover. De fremmøtte vil se på muligheten til å spille 4. divisjon neste år for ØHIL.

Takk til spillerne og trenerne!
Sjur Grindstuen og Gisle Olstad vil benytte anledningen til å takke alle spillerne for den halve sesongen det holdt. Til tross for noen idrettslig dårlige resultater har man hatt mang en morsom stund på de forskjellige banene! Vi har hatt scoringer i hver eneste kamp unntatt en, et benbrudd (eller to?), antydning til skikkelige smeller på treningene og et par reale fester! Håper å se mange av dere på Hoslebanen i 2011!

Takk for i år guys! Satser vi på direkte opprykk kanskje Wink 

Comments (0)